professionalBronda

Kita Bronda

Mijn missie is de kwaliteiten en potentie van kinderen en ouders te verhogen door meergenerationeel trauma in het gezin te helen. Waardoor zij ook beter het eigen gevoel kunnen ervaren, beter weten wie ze zijn en willen zijn en meer verbinding ervaren.

Soms hebben onverwerkte gevoelens en trauma van jezelf en eerdere generatie invloed op je als een belemmerend gevoel. Effectieve instrumenten om dit op te lossen zijn systemisch kijken naar je gezin, belemmerende ervaringen uit je leven en kindertijd oplossen in een opstelling.

Het resultaat is vaak dat ouders en kinderen zich in kleine stapjes weer lekkerder voelen, meer concentratie, focus en rust vinden, minder onderdrukte emotionele pijn en beter te weten wat je wel en niet wilt.

Ik ben een wegwijzer voor ouders en stiefouders de verbindingen te herstellen in complexe gezinssituaties zoals bij conflicten, scheiding en in het samengestelde gezin.

Kind van gescheiden ouders

Ik ben kind van gescheiden ouders en had te maken met vijf stiefouders. Nu ben ik getrouwd met mijn man en samen hebben we twee kinderen. Door trainingen en opleidingen heb ik onverwerkte gevoelens uit mijn kindertijd grotendeels achter me kunnen laten.

Leermeesters

De onderstaande mensen ben ik zeer dankbaar voor hun wijsheid en inspiratie:

Corine de Ruiter, Forensische Psychologie, Maartricht, opgeleid in het toepassen van een vragenlijst voor ouders (MASIC) en voor kinderen (NICHD), 2020 en 2021

Franz Ruppert en Vivian Broughton, opleiding IOPT-Methode

Margriet Wentink (interactieve zelfresonantie)

Virginia Satir (Family Therapist)

Stephan Haussner (Familieopstellingen)

Ingrid Dijkstra (Familieopstellingen)

Joke Goudswaard (Rouw)

Wibe Veenbaas (Phoenix Opleidingen)

[KIND EN IK]

Bezoekadres:
Utrecht, Hooghiemstraplein 78
Ambulant bezoek mogelijk.

KvK 30199322
NL001856122B24
RBCZ 214149R
Beroepsvereniging NVPA lidnr:101686
AGB zorgverlener 94-011511
AGB praktijkcode Kind en ik 94-059231
SCAG 15958
SKJ 100019424