Route naar Hooghiemstraplein

Hooghiemstra
Hooghiemstraplein 78
3514 AX Utrecht

Telefoonnummer van de receptie 030- 276 91 11

Locatie op Google Maps

Route met auto

Vanuit richting ‘s-Hertogenbosch/Amsterdam
A2 afslag Maarssen. U volgt de randweg [KARL MARXDREEF, overgaand in ALBERT SCHWEITZERDREEF] langs de noordzijde van Utrecht en passeert enkele stoplichten. Na een Shell station aan uw rechterhand gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf [DARWINDREEF]. U gaat onder een spoorviaduct door en vlak daarna over een spoorwegovergang. De weg maakt enkele bochten [is dan EYKMANLAAN] totdat u bij een rotonde komt [EYKMANPLEIN]. Hier gaat u rechtdoor [BLAUWKAPELSEWEG]. Ca. 50 meter na een haakse bocht naar rechts; u ziet aan de overkant van het water [WITTEVROUWENSINGEL] een gevangenis liggen. Hier gaat u rechtsaf; na ca. 50 meter ligt rechts het bedrijvencentrum Hooghiemstra. Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage de Grifthoek.

Vanuit richting Hilversum/Breda (ook volgen vanuit richting Den Haag)
A27 afslag Veemarkt. U volgt de BILTSE RADING richting Utrecht Centrum, langs de Veemarkthallen. Bij de rotonde gaat u rechtdoor [KARDINAAL DE JONGWEG], passeert een spoorwegovergang en stoplichten. Bij de daarna volgende rotonde [EYKMANPLEIN] gaat u linksaf de BLAUWKAPELSEWEG in. Ca. 50 meter na een haakse bocht naar rechts; u ziet aan de overkant van het water [WITTEVROUWENSINGEL] een gevangenis liggen. Hier gaat u rechtsaf; na ca. 50 meter ligt rechts het bedrijvencentrum Hooghiemstra. Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage de Grifthoek.

Auto Parkeren
Er is een parkeergarage direct naast het Hooghiemstraplein op het adres: Wittevrouwensingel. de ingang van de parkeergarage zit naast Wittevrouwensingel nr 95.

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal
Met het openbaar vervoer neemt u vanaf Utrecht Centraal Station stadsbus 4 richting Voordorp en bus 55 richting Maartensdijk en stapt uit op de KLEINE SINGEL. U ziet dan de gevangenis aan de overkant van de singel liggen. De singel maakt een scherpe bocht naar links en u volgt deze richting Wittevrouwensingel, het water aan uw linker hand houdend. Na ongeveer 75 meter ziet u aan uw rechterhand het HOOGHIEMSTRAPLEIN liggen.

Vanaf station Utrecht Overvecht
Neem aan de noordzijde van het station Overvecht Bus 1 richting Utrecht CS. Stap uit bij de halte Willem van Noortplein. Ga in noordoostelijke richting op Adelaarsbrug/Adelaarstraat naar Johannes de Bekastraat. Sla rechtsaf naar Johannes de Bekastraat. Weg vervolgen naar Van ’s-Gravesandestraat. Sla rechtsaf naar Van Humboldtstraat. Sla linksaf naar Menno van Coehoornstraat. Loop rechtdoor het Griftpark in. Sla rechtsaf en loop over de brug over het water, je komt nu op het Hooghiemstraplein. Houdt rechts aan om de hoofdingang te vinden.