Gezinsbemiddeling

Systemische gezinsbemiddeling

Wanneer spanningen blijven in een gescheiden gezin en alle leden hebben er last van, dan kan een traject Systemische gezinsbemiddeling na de scheiding een weg zijn om tot rust en balans te komen.

Kita Bronda spreekt met de gescheiden ouders alleen en samen om situaties te verduidelijken en afspraken te maken. Eventueel spreekt ze ook met de kinderen. Het verbeteren van de gezinsrelaties binnen het gezinssysteem is vaak eerst nodig voordat afspraken beter gaan werken. We kijken naar de hechtingspatronen, gezinsdynamieken in het oorspronkelijke en nieuwe gezinssysteem en overlevingsmechanismen. Het doel in dat alle leden zich beter voelen in het gezin door gesprekken, interventies en afspraken.

Wat houdt het in?

We richten samen het traject in rondom de aandachtspunten in de samenwerking en zorgen om het gedrag van jullie kinderen.

Stapje voor stapje proberen we afspraken zo te maken dat deze goed gaan werken, dat er meer houvast en vrijere loyaliteit kan ontstaan voor de kinderen waar de ouders zich beiden goed bij voelen.

[KIND EN IK]

Bezoekadres:
Utrecht, Hooghiemstraplein 78
Ambulant bezoek mogelijk.

E info@kindenik.nl
KvK 30199322
RBCZ 214149R
Beroepsvereniging NVPA lidnr:101686
AGB zorgverlener 94-011511
AGB praktijkcode Kind en ik 94-059231
SCAG 15958
SKJ 100019424