Tarief 2017

Consult
We onderzoeken je vraag en kijken welke stappen we gaan nemen om je vraag op te lossen. Ik werk met de ouder(s), het kind, de adolescent in individuele sessies.
Tarief consult: 92 euro per 60 min, vrij van btw. Gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk afhankelijk van je zorgverzekering.

Kennismakingsgesprek
Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Je krijgt 25% korting op het eerste uur.

E-consult, advies, verslaglegging
Een consult oer mail of telefonisch of per Skype, FaceTime. Tarief: 76 euro per uur, vrij van BTW. Gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk afhankelijk van je zorgverzekering.

Familieopstelling met representanten
Een familieopstelling met representanten wordt op een avond door de week of op een zaterdagmiddag georganiseerd. Vier tot vijf personen zijn dan beschikbaar als representant.
Tarief Familieopstelling: 175 euro, vrij van btw. Gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk afhankelijk van je zorgverzekering.

Kindbehartiging
Juridisch advies over erkenning, omgang, gezag in het familierecht, verslaglegging, uitgebreid sessie  met  het kind tv het hoorrecht.
Tarief: 92 euro, verlslaglegging 76,- euro, beide bedragen zijn  ex BTW.

Jongerengroep
Je komt een keer per maand bij elkaar. De bijeenkomsten zijn 8 keer per jaar van 19u-21.30u. Deelname aan een groepsbijeenkomst kost 59 euro, vrij van BTW. Gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk afhankelijk van je zorgverzekering.

Meedoen aan een familieopstelling
Als je voor de eerste keer meedoet aan een familieopstelling betaal je 20 euro (incl. btw). Wil je een volgende keer komen dan is het kosteloos.

Ambulant consult
Voor ambulant bezoek worden reiskosten in rekening gebracht; 0,19 cent per kilometer.

Vergoeding

Je krijgt als particulier 25-85 euro vergoeding van je zorgverzekeraar per consult indien je een aanvullend pakket hebt die op deze lijst voorkomt. Ik ben lid van de beroepsvereniging NVPA. Mijn lidmaatschapsnummer bij de NVPA is 101686. Ik ben lid van RBCZ met lidnummer 214149R. Indien je geen vergoeding krijgt, is het mogelijk de kosten fiscaal aftrekbaar te laten zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om de betalingen te spreiden over twee keer per maand een factuur.

Annulering afspraak

Bij verhindering van de afspraak dient de afzegging 36 uur voor de tijd van de afspraak plaats te vinden per telefoon of mail. In geval dat er korter dan 36 uur van tevoren wordt afgezegd wordt 25 euro in rekening gebracht.